sanne_b

Even voorstellen

 

Hallo allemaal,

 

Ik ben Sanne de Vries, ik ben 21 jaar. Ik heb 2 jaar geleden een MBO opleiding marketing communicatie afgerond op het Johan Cruyff College. Het Johan Cruyff College is een opleiding voor topsporters. De topsport die ik beoefen is paardrijden. Ik ben fanatiek bezig met de paardensport. Ik werk ook in de paardensport daarom heb ik besloten om over mijn paardenleven te gaan bloggen.

 

Ik loop al vanaf mijn 4e tussen de paarden ik ben er echt tussen opgegroeid. Vanaf dat ik 6 jaar ben, rijd ik paard. Ik ben begonnen met de shetland pony Maya. Maya kwam bij ons toen ik nog een peuter was. Haar schofthoogte is 130 cm en ze is wit. Nu is ze 21 jaar en maait bij ons het gras.

Maya en tommie

 

Later reed ik op friezen (dat doe ik nog steeds) en toen ik 8 jaar was kreeg ik mijn eigen pony Coen. Coen is nu ook 21 jaar, we lopen gelijk op. Coen had toen al een keer Z gereden toen wij hem kochten. Met hem kon ik veel leren, letterlijk met vallen en opstaan. Dat hoort er gewoon bij. Ik heb zelf met Coen Z2 gereden met winst. Ik ben met Coen Noord Hollands Kampioen geweest in de M1 en mocht toen meedoen aan de Nederlandse Kampioenschappen in Wanrooij. Dat was geweldig om dat een keer mee te maken. Nu rijdt mijn zusje Charlotte op Coen in het M1. Ook geef ik les aan met kinderen met Coen. We hebben nog erg veel plezier van hem.

Nederlandse Kampioenschappen

Nederlandse Kampioenschappen

 

Toen ik 18 jaar werd ging ik over op de paarden toen kwam eerst Siem, dat is een fries paard dat bij Stal de Vries is geboren. Ik rijd met Siem nu M2. Daarna heb ik Davidson er bij gekocht. Davidson is een KWPN’er, hij is 6 jaar en met Davidson ben ik ook M2 waardig. Ik heb Davidson nu 2 jaar.

 

Wedstrijd De Vennen

Wedstrijd De Vennen

Wedstrijd De Vennen

Wedstrijd De Vennen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik werk bij Stal de Vries, ik train daar paarden van andere mensen, geef trainingen en beleer paarden. Stal de Vries ligt in Den Ilp. Stal de Vries is opgericht door mijn opa, Siem de Vries.

 

Ik trian zelf bij Nicole van Amerongen en doe dit al vanaf het begin dat ik rijd. Dankzij Nicole is Davidson ook bij ons terecht gekomen. Nicole is de eigenaar van M&N Horses in Twisk.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *