sanne_b

Reacties

Femke en Astro

IMG_6636

Pensionstalling

 

Elma – Dank voor het beleren van Logan en Milton.

merci

Beleren van paarden – Twee span –  Stichting de Vriendelijke Reus Alkmaar

 

Monique – Thnx voor de leuke buitenrit. Heerlijk genoten! Was super!

Paardrijden buitenrit in ’t Twiske

 

Femke – Hoi Jan ! Mindfullnes to the max: tijdloosheid! Dat was lang geleden dat ‘mijn interne klok’ uit was!! In zes jaar tijd nog NOOIT te laat geweest om mijn kinderen op te halen…… Twee dingen vandaag voor het eerst. Heb genoten op het paard. Dank!

Paardrijden gecombineerd met coach/spiegel elementen

 

Leena & Niske – Graag wil ik iedereen van jullie team bedanken voor zowel de goed zorgen, super resultaten, voor ene blij paard maar ook voor de goede communicatie en de gezelligheid !

Beleren onder het zadel van een jong paard

 

Angelique & Koen – Beste Jan, Hartelijk dank voor de fantastische rit naar Broek. Wij hebben er heel erg van genoten. Een meisjesdroom is uitgekomen!

Trouwrit met de witte Glas Landauer van Purmerend naar Broek in Waterland (mei 2013)

 
Jolanda – Bedankt voor de leuke en leerzame dag vandaag !!
 
Team coaching tijdens Secretaressedag
 

 

Stal de Vries, een prachtige plek voor mens en paard!
Sinds januari 2012 krijgt onze dochter Femke met onze pony Astro elke week les bij Stal de Vries. De begeleiding is zeer persoonlijk en professioneel. Op de stal heerst een rustige, prettige sfeer waardoor zowel Femke als Astro zich er goed voelen. Ik ben ook opnieuw aangestoken door t paardenvirus en ben weer gaan lessen op die lieve prachtige Friezen!
De afgelopen vakantie heeft Astro 3 weken op Stal de Vries mogen logeren. Ondertussen is er met Astro getraind zodat hij wat minder schrikkerig doet in de bak en ook wat beter hanteerbaar wordt voor Femke. Dit is heel goed gelukt!  Als afsluiter van de vakantie hebben we met 5 Friezen een prachtige strandrit gemaakt! Zo bijzonder en prachtige ervaring! Dat gaan we vaker doen!
Kortom we zijn blij met de mensen en paarden van Stal de Vries!

Groetjes Miriam