sanne_b

Onderlinge wedstrijd Stal de Vries

20 september was het weer zover, de jaarlijkse onderlinge wedstrijd bij Stal de Vries.

Bij de onderlinge wedstrijd kunnen de lesklanten en de pensionklanten van Stal de Vries een wedstrijd rijden bij ons op het terrein.

Vorig jaar was de 1e keer dat we het hadden georganiseerd en dat was een geweldige dag, dus daarom hebben we het dit jaar weer gedaan. Je kan bij de onderlinge wedstrijd een wisselbeker winnen, vorig jaar was hij gewonnen door Charlotte de Vries en vandaag moet ze hem weer inleveren.

 

Om 11 uur komen de eerste les klanten de paarden klaarmaken voor de wedstrijd, wassen, vlechten, poetsen enz. Iedereen is natuurlijk super zenuwachtig voor de wedstrijd. Het pad wordt netjes gemaakt, de tribune wordt klaargezet, de prijzen worden opgepoetst en klaar gezet en de bak wordt klaar gemaakt voor de wedstrijd.

Alexe op Mebyus

 

Om 13.00 uur is het dan zover, de wedstrijd gaat beginnen. Er zijn verschillende rubrieken, je hebt de rubriek F, dat zijn proefjes zonder galop, in deze rubriek zijn er 3 deelnemers. Daarna heb je de rubriek B, hier zijn er 8 deelnemers. In de rubriek L1 zijn er 3 deelnemers.

Maud op Coen  

Mijn leerlingen, Maud en Alexe, moeten een F proefje rijden. Ze doen het allebei super goed! Daarna is Luna aan de beurt, Luna rijdt in de B. Luna doet het ook erg goed in de B voor de 1e keer. Daarna is mijn laatste leerling aan de beurt Gabi. Gabi rijdt L1. Ook Gabi doet het erg goed!

Luna op Daisylien

Gabi op Youri  

 

 

 

 

 

 

 

Nu is het wachten op de prijsuitreiking, spannend!

Iedereen heeft het super goed gedaan en er zijn leuke uitslagen uitgekomen. Maar het gaat uiteindelijk om de grote winnaar van de dag, degene die met de wisselbeker naar huis gaat!

En Maud wint de wisselbeker!!

Ik ben supertrots op Maud!

Maud met de wisselbeker! 

Nadat iedereen alle uitslagen binnen heeft, gaan we lekker met ze alle barbecueën als afsluiting.

Het was weer een geslaagde dag en iedereen heeft ervan genoten. We kunnen niet wachten tot volgend jaar.

Barbecue

3 Responses to Onderlinge wedstrijd Stal de Vries

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *