sanne_b

Weideseizoen

Weideseizoen

Wat een genot

Het weideseizoen is helaas alweer bijna afgelopen..  Het is zo jammer want het is altijd zo heerlijk om die paarden op het land te zien staan, heerlijk grazen en genietend van het zonnetje.

En dan zo ver mogelijk gaan staan zodat wij lekker ver moeten lopen en hopen dat wij geen zin hebben om ze dan te gaan halen, slimme beesten.

Bauke

  Met een beetje pech ben je namelijk misschien wel 3 kwartier                       onderweg!

  Maar toch blijft het heerlijk. Wij hebben meerdere stukken land waar    paarden opstaan. Je heb een groep ruinen, een groep merries, een groep   oudere paarden en de pensionpaarden staan apart.Yordi

 

 

 

 

 

Ik moet mijn paard Siem en Panam, een paard dat ik train voor een pensionklant, uit het land vissen. Siem en Panam zijn 2 friezen paarden en staan bij de groep ruinen in het land. Ik heb mazzel want ze staan aardig dichtbij! Als ik onderweg ben naar mijn vriendjes wordt ik begroet door alle andere paarden, allemaal kijken of ik nog een snoepje mee heb en als ik dat niet mee heb dan maar even een knuffel en weer verder eten. Ik geniet hier echt van, stukje wandelen, zonnetje die schijnt, wind in je haren en de paarden die jou komen begroeten. En een fantastisch uitzicht op het Ilperveld.

IMG_1899Siem

Nadat ik Siem en Panam heb gevangen ga ik weer terug naar voren wandelen en ga ik lekker paardrijden.

Weide

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *