sanne_b

Arrangementen

Stal de Vries bevind zich in een uniek gebied. De landerijen bevinden zich in natuurgebied Het Ilperveld. Een 1000 hectare waterrijk veengebied met zeldzame flora en fauna. Aan de wegzijde van het bedrijf bevind zich recreatiegebied Het Twiske. Dit alles op een steenworp afstand van Amsterdam. Door deze unieke ligging zo dicht bij Amsterdam kan Stal de Vries bijzondere arrangementen aanbieden.

Spiegelen met Paarden

Na een cursus, training of vergadering is het een heel bijzondere ervaring om het thema van de dag te spiegelen met een paard. Wat vind het paard

Mebius

ervan, wat gaat het paard u laten zien? Spiegelen met paarden, kan dat dan? Paarden zijn intelligente dieren die hoog sensitief zijn. Deze gevoeligheid hebben paarden nodig om in de natuur te kunnen overleven. Maar dit kan ook worden ingezet om te ‘spiegelen’. Paarden voelen uw energie niveau feilloos aan. Je moet het ervaren hebben om het te geloven.

Menclinic (koetsrijden)

Zelf een ervaren hoe het is om een paard voor een koets te sturen? Door een menclinic te volgen bij Stal de Vries kunt u dit ervaren. Er wordt een uitleg gegeven over de werking van het mennen, hoe te sturen, de gevoeligheid van het paard. Na een sessie ‘droogtrainen’ wordt vervolgens het paard ingespannen voor een rit door de Twiskepolder waarbij u zelf een deel kan Mennen.

Rondrit door de Twiskepolder

Recreatiegebied de Twiske is een ingepolderd gebied met vele mogelijkheden. De recreant kan varen, zeilen, zwemmen, wandelen door de natuur, de boerderij bezoeken, genieten van de molen, hardlopen wandelen en het Pavilioen bezoeken voor een kopje koffie of een heerlijke lunch. Dit alles kunt u ontspannen bekijken tijdens een rondrit met de koets.

Rondvaart door het Ilperveld

Stal de Vries bevind zich midden in het unieke natuurgebied Het Ilperveld. Dit schitterende gebied is allen toegankelijk met de boot. Een rondvaart in het Ilperveld is zeker aan te bevelen wanneer u van rust, ruimte en natuur houd.

Wanneer gewenst kunt u ook een combinatie doen van deze activiteiten. Ook speciale wensen zijn mogelijk.