sanne_b

De Stal de Vries Bokaal

Zondag 7 september 2014 is eerste onderlinge wedstrijd gereden bij Stal de Vries.

Deelnemers waren combinaties die met hun paard in pension staan bij Stal de Vries en amazones die rijles hebben bij Stal de Vries.

Het was een unieke dag, de dag was perfect. In de ochtend viel er een regenbui waardoor de rijbaan minder stof, meer vastheid en een frisse aanblik kreeg. De rest van de dag was het prachtig weer. Het publiek kon op de speciaal voor deze dag gebouwde VIP tribune, onder het genot van een kopje thee of koffie, genieten van de combinaties in de ring.

Er werd gereden in zes rubrieken, F proef zonder galop, B, L1, M1, M2 en Z1. De ervaren amazones, de wedstrijdcombinaties reden allen een categorie hoger dan dat ze doen in de officiële wedstrijden.

Zoals het behoord te zijn in een onderlinge wedstrijd was de sfeer zeer sportief. Deze sfeer werd mede gestimuleerd en gewaardeerd door het officiële jurylid Mevrouw Rosheuvel.  Dit werd zeer gewaardeerd door organisatie en deelnemers.

De punten van de winnaars van de rubrieken B, L1 en M2 zaten dicht bij elkaar maar de eerste winnares van de Stal de Vries Bokaal is geworden Charlotte op Jordi (M2).

Hieronder een kleine foto impressie, van onze fantastische fotograaf, van een zeer geslaagde dag. Zeker voor herhaling vastbaar.  Alle deelnemers en toeschouwers bedankt voor jullie bijdrage aan deze mooie dag.