sanne_b

Singles Coaching

Het aantal mensen die alleen wonen en leven neemt toe, vooral in de steden. Er zijn Singles die dat heel prettig vinden en daar bewust voor kiezen maar er is ook een grote groep Si_DSC8119 xngles die dat niet wil. Deze laatste groep heeft diverse redenen waarom men nog Single is. De juiste persoon is nog niet langs gekomen in het leven, de ware loopt nog ergens rond, maar waar. Er is een groep Singles die graag een partner zou willen hebben maar die tegen persoonlijke grenzen aanloopt. Dit kunnen aspecten zijn als, moeilijk contact kunnen leggen, de interesse van de andere persoon niet vast kunnen houden of niet op de juiste plaats aanwezig zijn om leuke mensen te ontmoeten.

Er zijn veel bedrijven die op deze trend inspelen, er zijn cursussen, datingsites en single feesten. Dit zijn allemaal nuttige ontwikkelingen voor de Single maar de basis om een leuke partner te vinden bevind zich in jezelf! Wie ben je, wat is voor jou belangrijk, wat leeft er diep van binnen en hoe komt dit over op andere mensen. Om deze basis goed in beeld te krijgen kun je gebruik maken van een Coach. Een coach kan je begeleiden in jouw proces van zelfontwikkeling en uiteindelijk in het succes van het in contact treden met andere interessante mensen.

Wie is de coach die werkzaam is bij Stal de Vries? En waarom bij een bedrijf gespecialiseerd in het werken met paarden?

Ik ben Jan de Vries geboren en getogen in Den Ilp. Na het behalen van de HTS (elektronica) ben ik Management gaan studeren aan Henley the Management College. In 2011 heb ik een coach opleiding gedaan. Ik ben gaan coachen op advies van diverse Therapeuten en Psychologen die ik op mijn weg ben tegen gekomen. In eerste instantie stond ik daar zelf niet bij stil dat ik daar gevoel voor had.  Mijn talent om te communiceren, contacten te leggen en mensen aan te voelen zet ik graag in om onder andere Singels die daar problemen mee hebben te helpen.

In het proces maak ik gebruik van een mede-coach, een paard. Een paard reageert heel direct op ‘je’  authentieke ‘Ik ‘. Ben je wel jezelf, wat zit je dwars, wie ben je nu werkelijk.  Wie je bent is belangrijk om te weten wanneer je in contact komt met anderen, en misschien wel je toekomstige partner.

Voor vragen, neem gerust vrijblijvend contact met mij op.

Stal de Vries – Den Ilp 133a – 1127PM – Den Ilp – 0204825867 – info@staldevries.nl